Betrouwbaar
Vakwerk

        Buitenschilderwerk

Schilderwerk van een huis of bedrijfspand kan het pand maken of breken. Het is immers een feit: het is uw visite-kaartje en maakt uw huis of bedrijfspand meer waard. Daar moet dus serieus mee omgegaan worden.

Goed onderhoud is het halve werk.
Bij achterstallig onderhoud is het in uw belang de zaak grondig aan te pakken: herstellen wat herstelbaar is, eventueel laten vervangen, een goede eerste behandeling geven en daarna regelmatig onderhoud plegen. Het spreekt voor zich dat herstellen meer kost dan onderhouden.

Peters Rit Schilderwerken biedt u de service dit onderhoud voor u in de gaten te houden. Ga voor meer informatie naar: Werkwijze en periodiek onderhoud

Voor woningen ouder dan 2 jaar is er tijdelijk een speciale belastingregeling: in plaats van 21% BTW mogen wij 9% BTW hanteren. Hoe lang deze regeling nog geldt is vooralsnog onduidelijk. Dus staat u voor groot onderhoud. Wacht dan niet te lang met actie ondernemen.

Heeft u interesse? Klik dan op  Contact voor het maken van een afspraak. Op dit moment zit ik voor buitenwerk echter voorlopig helemaal vol.