Betrouwbaar
Vakwerk

Over mij

 

Mijn naam is Peter Peters Rit, ik ben ambachtelijk schilder en kom uit Boxmeer. Ik ontferm mij graag over het onderhoud van het schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand.

Vaak wordt schilderwerk gezien als sluitpost van de begroting, als iets dat iedereen kan. En dan denk ik:

Mag het ietsje meer zijn?

Iedereen kan een laagje verf over een ander laagje aanbrengen. Dat is makkelijk.

Toch kan een vakman u veel geld besparen. Dat ziet u niet alleen direct, maar merkt u ook op de lange termijn.

Schilderen is niet voor niets een vak. Als u een vakman inschakelt profiteert u van zijn vakkennis en ervaring. Bijv. houtrot wordt van tevoren herkend. Kan het hersteld worden, dan wordt dit vakkundig gedaan. Is vervanging de enige oplossing, dan wordt u van tevoren op de hoogte gebracht van de te nemen maatregelen. En dat scheelt op termijn veel extra kosten.

Voor eerlijk en gedegen advies bij het onderhoud van uw woning of bedrijfspand bent u bij Peters Rit Schilderwerken Boxmeer aan het goede adres. Vooraf wordt de staat van onderhoud bekeken. Daarna heeft u de garantie, dat u kwalitatief hoogwaardig werk geleverd krijgt. U weet precies waar u aan toe bent.

Het verschil zit hem dan ook in de details, de nauwkeurigheid en de toewijding. Net dat ietsje meer.

Soms is onderhoud van uw woning aftrekbaar, bijvoorbeeld bij een monumentaal pand. Uw  woning verdient dan natuurlijk helemáál ambachtelijk schilderwerk . Is dat bij u het geval is het de moeite waard om daarnaar te informeren. 

Peters Rit Schilderwerken: daar kunt u op vertrouwen. Neem dus gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies. Graag tot ziens dus!